Szakmai képzések

A biofeedback tréninget világszerte sikeresen alkalmazzák a kismedence krónikus betegségeinek kezelésében.

A tréninget kísérő, a terápiát irányító szakember egyaránt lehet orvos, gyógytornász, ergoterapeuta stb. A vaginális, rektális szenzorok úgy kerültek kifejlesztésre, hogy a páciensek saját, csak általuk használt szenzorral végzik a tréninget, és azt, mint egy tampont saját maguknak helyezik fel a hüvelyükbe. Ezáltal a már kivizsgált páciens kezelését nem csak orvos, hanem más, biofeedbackben képzett egészségügyi szakember is végezheti. Sőt, a világ legtöbb országában a diagnózis felállítását követően az inkontinencia kezeléseket többnyire önállóan dolgozó fizioterapeuták, nővérek, kontinencia tanácsadók végzik.

KISMEDENCEI REHABILITÁCIÓ BIOFEEDBACKKEL KÉPZÉS

BIOFEEDBACK ÉS STRESSZMENEDZSMENT KÉPZÉS

Ha a kismedencei betegségek kezelésében Ön is szeretne pácienseinek új, hatásos és költséghatékony terápiát nyújtani, akkor csatlakozzon hozzánk! 2017 szeptembere óta érhető el 2 napos biofeedback képzésünk a kismedencei rehabilitáció témakörében (vizelet inkontinencia; székletinkontinencia; kismedencei fájdalom; székrekedés; műtét utáni rehabilitáció; vulvodynia, vestibulodynia, IBS).

Fejlessze praxisát a diagnosztikában és a terápiában egyaránt változatosan felhasználható biofeedback rendszerrel! 

  • Alapcsomag:  4 csatornás Nexus-4 (MindMedia) biofeedback készüléket, BioTrace+ szoftvert, és rektális/vaginális szenzorokat tartalmazó kismedencei terápiás készlet.
    Ára: nettó 990.000 Ft + ÁFA
                                                     
  • Prémium csomag: 10 csatornás Nexus-10 (MindMedia) biofeedback készülék, BioTrace+ szoftver; rektális/vaginális és hasfali EMG szenzorokat tartalmazó terápiás készlet, melyet diagnosztikához és professzionális kezeléshez egyaránt használhat.
    Ára: 1.790.000 Ft + ÁFA

Évente két alkalommal (tavasszal és ősszel) szervezzük a Brain Expert Hungary Kft-vel közösen biofeedback képzéseinket, melyek során a kismedence rehabilitációját és a szervezeti stressz hatásának kezelését (krónikus fájdalom, magasvérnyomás, kimerültség, figyelemzavar, alvászavar) tanítjuk partnereinknek biofeedback módszertannal. Képzéseink során NeXus-10 rendszerrel dolgozunk.

Amennyiben a képzést követő 3 hónapon belül a Brain Expert Hungary Kft. (www.neurosol.hu) eszközpalettájából NeXus rendszert vásárol, úgy képzése árának 50%-át levonjuk a vásárlás összegéből.

Ha nem akar biofeedback trénerré válni, csak szeretné megismerni a biofeedback tréninget, hogy pácienseinek szükség esetén új és hatásos terápiát javasolhasson, akkor is jó helyen jár. Rendszeresen szervezünk kiscsoportos  bemutatókat, melyen Ön is megismerheti ezt az új, Magyarországon elsőként bevezetett terápiás eljárást.

Ha felkeltettem figyelmét, kérem keressen elérhetőségeim valamelyikén.